12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu început lucrările la noul terminal de sosiri al Aeroportului Craiova

Au început lucrările la noul terminal de sosiri al Aeroportului Craiova

Au început lucrările la noul terminal de sosiri pe care îl va avea Aeroportul Internaţional Craiova. În acelaşi timp, lucrările la terminalul de plecări al aeroportului se află într-un stadiu avansat.

„În această perioadă se desfășoară operațiunile de realizare a fundației pentru noul terminal de sosiri al Aeroportului Craiova. Simultan continuă lucrările la terminalul de plecări. Aici, ridicarea structurii de rezistență este aproape finalizată, astfel că de acum se va trece la elementele de arhitectură, la realizarea instalațiilor și la amenajările exterioare. Odată finalizate aceste terminale, ele vor asigura creșterea capacității de preluarea a traficului de călători pentru Aeroportul Craiova la peste un milion de pasageri anual“, a anunţat pe pagina sa de socializare preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Aeroportul Craiova este în subordinea Consiliului Judeţean, iar pentru continuarea lucrărilor la terminalele de plecări și sosiri CJ Dolj a bugetat pentru acest an suma de 6,7 milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS