20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSute de turiști sunt așteptați la Campionatul Național de Drift de la Rânca

Sute de turiști sunt așteptați la Campionatul Național de Drift de la Rânca

Sute de turiști sunt așteptați în acest weekend la Rânca pentru a participa la Campionatul Național de Drift.

În județul Gorj, pe Transalpina, are loc etapa a doua a competiției.

De precizat că turiștii pot participa în calitate de spectator, doar dacă prezintă un test COVID negativ, dovada vaccinării sau dovada trecerii prin boală. Se dorește ca în acest fel să se limiteze răspândirea virusului COVID.

„Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, în Rânca RoDrift pune la dispoziție spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislația în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore). Pentru înscriere, vă rugăm să folosiți linkul de înregistrare, unde trebuie să trimiteți dovada pentru a primi un QR Code special pentru acces. Linkul de înregistrare este aici: https://rodrift.ro/inregistrare-membru.php”, conform unui anunț.

Campionatul are loc între kilometri 19 și 22.

Transalpina, închisă temporar

Pentru cei care vor să meargă în stațiune sau pe Transalpina, nu și la concurs, este important de știut că șoseaua va fi închisă în zilele de 03.07.2021, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00, respectiv în 04.07.2021, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00.

Pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe tronsonul respectiv, în zonă va fi constituit un dispozitiv de siguranţă rutieră format din 10 lucrători de poliție rutieră, cu 5 autospeciale.

Pe parcursul întregii competiţii, echipajele de poliţie rutieră vor fi sprijinite de către comisarii de traseu, care vor fi amplasaţi în punctele periculoase şi drumurile laterale.

Competiția are ca principal organizator Asociaţia Club Sportiv Romanian Drift Community, din Bucureşti. Este de amintit că la Rânca, pe Transalpina, a avut loc, recent, și o etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă. A fost folosit același traseu, cuprins între kilometri 19 și 22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS