17.3 C
Craiova
luni, 26 septembrie, 2022
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Consilieri locali, căraţi în portbagaj până la maşini

(VIDEO) Consilieri locali, căraţi în portbagaj până la maşini

-

Consilieri locali, căraţi în portbagaj până la maşini după o ploaie torenţială. S-a întâmplat astăzi la Craiova, chiar după şedinţa Consiliului Local.

Şedinţa ordinară a avut loc în sala de conferinţe a stadionului „Ion Oblemenco“, iar la final consilierii municipali au avut parte de o surpriză neplăcută. Parcarea stadionului a fost pur şi simplu inundată, iar consilierii nu au mai putut ajunge la maşini. „Să trimită bărcile cei de la Compania de Apă“, au glumit unii consilieri locali din PNL şi USR-PLUS, care tocmai atacaseră în şedinţă salariile mari ale celor care conduc societăţile comerciale controlate de Primăria Craiova, printre care se află şi Compania de Apă.

„Salvatorul“ s-a dovedit consilierul local din partea PNL, Marian Vasile. Acesta s-a oferit să-i ducă până la maşini pe colegii din alianţă. I-a urcat pe rând în portbagajul maşinii sale, a dat încet cu spatele, iar consilierii au făcut saltul din portbagaj în autovehicule fără a mai atinge pământul.

„Nu am mai aşteptat după Companie, m-am oferit să-i ajut pe colegi“, a spus în glumă Marian Vasile. „În mod normal nu ar fi trebuit să ne trezim cu parcarea de la stadion inundată, dar ce să spun… Asta apropo de salariile mari pe care le au cei care conduc societăţile primăriei“, a adăugat consilierul local din partea PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:59

(VIDEO) Mehedinţean încarcerat pentru furt şi infracţiuni rutiere

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din...

ȘTIRI GdS