10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Cum arată primul teren de sport din curtea şcolii amenajat de primărie

Craiova: Cum arată primul teren de sport din curtea şcolii amenajat de primărie

Primul teren de sport din curtea şcolii amenajat de Primăria Craiova este gata. Anunţul a fost făcut de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

„S-a finalizat amenajarea curții interioare și a terenului de sport de la Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate. Vorbim de o zonă extinsă, cu parcări, spații pietonale și căi de acces, care deservește mai multe unități școlare și care a fost pregătită pentru a-i putea primi pe elevi în condiții decente. Constructorul a reușit nivelarea vechiului teren de sport și a turnat strat nou de asfalt, astfel încât orele de educație fizică să se desfășoare absolut normal. Ca și în restul unităților școlare unde am intervenit, angajații de la RAADPFL se ocupă de spațiile și zonele verzi“, a scris edilul Craiovei pe pagina sa de socializare.

Olguţa Vasilescu a mai anunţat că „vor urma reparații capitale la toate curțile școlilor din Craiova, astfel încât, până la sfârșitul anului, să fie toate puse la punct“.

Edilul Craiovei a menţionat că a identificat mai multe baze sportive unde terenurile vor putea fi folosite nu doar de elevi, ci și de toți oamenii din cartier care vor să facă mișcare. „În timpul orelor, terenurile vor fi folosite de elevi, dar după terminarea cursurilor orice craiovean va putea avea acces pentru a se recrea pe aceste baze sportive“, a spus Olguţa Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS