13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPriveghi cu zeci de persoane, întrerupt de polițiști

Priveghi cu zeci de persoane, întrerupt de polițiști

Aproape 50 de persoane s-au adunat seara trecută pe strada Constantin Brancovanu din Craiova pentru a participa la un priveghi. Polițiștii craioveni au amendat 25 de persoane pentru că au încălcat măsurile individuale de protecție.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această seară, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul în fața unui imobil de pe strada Constantin Brancovanu din Craiova, sunt strânse mai multe persoane.

La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliție, SAS Dolj precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova care au stabilit faptul că un număr de aproximativ 50 de persoane participau priveghiul unui bărbat de 44 de ani, din Craiova.

Potrivit sursei citate, au fost identificate 25 de persoane care nu respectau măsurile individuale de protecție, fiind aplicate 25 de sanctiuni contravenționale conform prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 4000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS