18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a desprins o bucată de tencuială de la pasajul subteran. Se va remedia „când vor permite condițiile meteo“

S-a desprins o bucată de tencuială de la pasajul subteran. Se va remedia „când vor permite condițiile meteo“

S-a desprins o bucată de tencuială de la pasajul subteran din centrul municipiului Craiova. Fotografia a apărut în urmă cu două ore pe Facebook, în speranţa că autorităţile locale vor reacţiona.

„O bucată de beton desprinsă din pasaj stă să cadă la ieşirea din pasajul subteran pe sensul de mers dinspre Casa Studenţilor spre KFC. Poate văd şi autorităţile înainte să cadă pe maşina cuiva“, este mesajul postat pe reţeaua de socializare.

Ca reacţie, Primăria Craiova a explicat că bucata respectivă nu afectează structura de rezistență a pasajului și nu constituie niciun pericol pentru şoferi. În ceea ce priveşte remedierea problemei, ea va avea loc atunci „când vor permite condițiile meteo“.

„Este vorba despre o bucată de tencuială desprinsă din cauza vibrațiilor provocate de traficul mașinilor și a variațiilor de temperatură. Nu afectează structura de rezistență a pasajului și nu constituie niciun pericol pentru cei care tranzitează zona. Angajații RAADPFL au întreprins deja primele măsuri pentru a îndepărta bucata de tencuială desprinsă, iar problema va fi remediată în cel mai scurt timp posibil, când vor permite condițiile meteo, conform reglementărilor în vigoare“, a fost răspunsul autorităţilor locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS