16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn medic de familie face apel către pacienții săi, pe rețelele de socializare, să se vaccineze

Un medic de familie face apel către pacienții săi, pe rețelele de socializare, să se vaccineze

Medicul gorjean Mihai Moisescu a apelat la rețele de socializare pentru a ajunge la toți beneficiarii săi, astfel încât să îi convingă să se vaccineze.

Mihai Moisescu este președintele Asociației Patronatului Medicilor de familie din Gorj și s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Doctorul are peste 1.500 de persoane în listă și își dorește ca o mare parte a acestora să se vaccineze.

„Sunt doctorul Mihail Moisescu şi mă adresez celor ce sunt înscrişi pe lista mea, persoane cu vârsta peste 65 de ani, precum şi persoanelor cu afecţiuni cronice. 

Mă adresez în egală măsură celor tineri, familiarizaţi cu computerul şi care au în preajmă persoane trecute de 65 de ani sau cu afecţiuni cronice şi care riscă să se infecteze cu SARSCoV-2 şi să dezvolte boala numită COVID-19, afecţiune cu evoluţie imprevizibilă ce poate duce la deces.

Părerea mea este SĂ VĂ VACCINAŢI cât mai repede posibil. Profitaţi că ÎNCĂ mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare, fiindcă în alte localităţi listele cu programaţi sunt pline şi s-a trecut la liste de aşteptare.

Vaccinul aflat la dispoziţia României este limitat, iar cererea în oraşele mari este crescută, ceea ce ar putea conduce la redistribuirea sa în defavoarea localităţilor mici.

SFĂTUIESC ÎNSCRIŞII PE LISTA MEA SĂ SE ADRESEZE CABINETULUI PENTRU A SE PUTEA PROGRAMA CÂT MAI REPEDE ŞI ASTFEL SĂ SCAPE DE RISCUL ÎMBOLNĂVIRII”, a transmis pe contul său de socializare medicul Mihai Moisescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS