10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj. A condus fără permis și a intrat cu mașina în gard

Dolj. A condus fără permis și a intrat cu mașina în gard

A condus fără permis și a intrat cu mașina în gard. S-a întâmplat sâmbătă seara, în comuna doljeană Radovan.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din comuna Radovan, cu privire la faptul că o persoana a intrat cu autoturismul în gardul împrejmuitor al locuinţei sale.

„La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat un bărbat de 33 de ani, din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, care locuieşte fără forme legale în comuna Radovan, stabilind că persoana în cauză în timp ce conducea un autoturism pe strada Desnățuiului, din localitate, ar fi intrat cu acesta în gardul împrejmuitor al locuinţei femeii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, se arată într-un comunicat emis duminică de IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS