12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjEchipamente de 20.000 de euro, donate secției Ortopedie din Spitalul Județean

Echipamente de 20.000 de euro, donate secției Ortopedie din Spitalul Județean

Secția Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a primit echipamente medicale noi. Este vorba de o donație a Asociației Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 și a altor companii din județul Gorj și din municipiul Târgu Jiu. Suma donată este de 20.000 de euro.

Din banii respectivi a fost cumpărat un sistem complet pentru intervenții chirirgicale care au loc în cadrul secției. Noile echipamente vor crește precizia intervențiilor. Astfel de instrumente se află în dotarea de bază a oricărei secții de ortopedie din țară sau din străinătate. Secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a beneficiat în ultimii ani de o serie de investiții în privința atât a modernizării, cât și a dotării cu aparatură medicală.

Aparatura este folosită zilnic

Medicul ortoped Bogdan Niculescu, din cadrul Secției Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a declarat echipamentele donate vor fi folosite zilnic și sunt indispensabile: „Atunci când antreprenori din sistemul privat se implică în sistemul public,visurile pot deveni realitate.

Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie. Un asemenea sistem oferă precizie, siguranță în utilizare și ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național.

Mulțumesc prietenilor din mediul privat: Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 – domnilor Lelius Stănușoiu și Călin Lemnaru, EcoElectrice – Andreea Ecobescu, Petworld – Robleo Com – Loredana Bălan, LifeScan Clinic, Lorkims – Instant Cash – Costin Cochină, Ilie Ilinca, Lorgis SRL, Helen Market KSM și MBN Clinic”, potrivit doctorului Bogdan Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS