21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: 39 de ani de la înființarea orașului Rovinari

Gorj: 39 de ani de la înființarea orașului Rovinari

Au trecut 39 de ani de la momentul 9 decembrie 1981, atunci când, prin Decretul Consiliului de Stat nr. 366, se înființa orașul Rovinari.

Autoritățile marchează evenimentul prin mesaje transmise pe rețelele de socializare, având în vedere că manifestări publice nu pot fi organizate. „De-a lungul existenței sale, orașul în care trăim astăzi cu mândrie a cunoscut o dezvoltare continuă.

A fost și este încă un pilon de bază al energeticii românești, lucru pentru care trebuie să le fim recunoscători celor care au pus bazele acestei industrii în acest loc minunat. Alese mulțumiri se îndreaptă și către cei care au pus bazele orașului și care au trudit aici de 39 de ani încoace.

Este un moment extrem de emoționant pentru mine și tot ce îmi doresc acum este ca orașul nostru să devină tot mai prosper și frumos. Tocmai de aceea, la acest ceas aniversar, vă promit că voi continua să fac tot ce stă în puterea și priceperea mea pentru ca orașul nostru să devină un oraș în care fiecare rovinărean să trăiască în bunăstare și armonie deplină”, a declarat primarul din Rovinari, Robert Filip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS