10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCEO a suspendat licitația pentru achiziția de agende și pixuri de 100.000 de lei

CEO a suspendat licitația pentru achiziția de agende și pixuri de 100.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a decis să suspende licitația care viza cumpărarea de agende și pixuri de sărbători în valoare de 100.000 de lei, TVA inclus.

Licitația ar fi trebuit să aibă loc pe 24 noiembrie și viza cumpărarea de agende, pixuri, calendare și plase personalizate.

Confrom caietului de sarcini, produsele erau necesare pentru desfășurarea normală a activității personalului din cadrul compartimentelor funcționale din sucursale, departamente, direcții, servicii și birourile din Complexului Energetic Oltenia.

Potrivit Complexului Energetic Oltenia, era vorba de daruri simbolice și se continuă tradiția sărbătorilor de iarnă din anii trecuți.

Agendele și pixurile urma să fie oferite salariaților și colaboratorilor. Achiziția prevedea cumpărarea a trei tipuri de agende, între care una tip A5 de lux. De asemena, se dorea cumpărarea unor truse cu stilou și pix, precum și alte două tipuri de pixuri, calendare de birou și de perete, precum și pungi de carton și din plastic.

Toate obiectele trebuia să fie personalizare cu sigla Complexului Energetic Oltenia.

Este de amintit că societatea s-a împrumutat anul acesta 251 de milioane de euro pentru plata certificatelor de CO2 și trebuie să fie restructurată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS