-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Local Cristian Vasilcoiu a demisionat din CL Craiova

Cristian Vasilcoiu a demisionat din CL Craiova

Cristian Vasilcoiu a demisionat din Consiliul Local (CL) Craiova. S-a întâmplat chiar în ziua în care a depus jurământul de învestire.

Fostul jurnalist, un apropiat al primarului Olguța Vasilescu, s-a aflat printre supleanții din partea PSD care au depus jurământul în ședința extraordinară de ieri. O ședință în care s-a definitivat componența Consiliului Local (27 de consilieri), au fost constituite comisiile de specialitate și au fost aleși viceprimarii. Profitând de trecerea lui Dan Diaconu din tabăra PNL în cea a PSD, social-democrații au avut majoritatea pentru a numi cei doi viceprimari ai Craiovei, în speță Aurelia Filip și Daniela Barbu.

După ședință, Cristian Vasilcoiu chiar le-a mulțumit, pe Facebook, colegilor consilieri care l-au ales secretar al Comisiei Juridice din CL Craiova. „Mulțumesc colegilor pentru că m-au ales secretar al Comisiei Juridice a Consiliului Municipal Craiova, din care mai fac parte trei reputați profesori universitari de Drept!“, a postat Vasilcoiu.

Postarea următoare a lui a apărut spre dimineață, iar aici Vasilcoiu vorbea despre demisia sa. „Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei! Nu trec la PNL, nu trădez! Plec și gata! Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta! Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru tote șansele acordate, sincer!“, a fost mesajul lui Cristian Vasilcoiu. Acesta nu a putut fi contactat pentru a explica și motivul pentru care a luat această decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

Locuri epuizate la vaccin în Craiova. DSP: Oamenii trebuie...

Luni, după trei zile de la startul programărilor pentru faza a doua a campaniei de vaccinare, la Craiova s-au epuizat locurile pentru vaccinarea din...

CEO vrea să formeze profesional 600 de tineri în...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că va forma profesional până în 2025 un număr de 600 de tineri. Aceștia le vor lua locul...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a IX-a

Un medic de familie face apel către pacienții săi,...

Medicul gorjean Mihai Moisescu a apelat la rețele de socializare pentru a ajunge la toți beneficiarii săi, astfel încât să îi convingă să se...

Polițiștii se pregătesc să protesteze din nou și în...

Polițiștii pregătesc noi proteste la Târgu Jiu, nemulțumiți fiind de plafonarea salariilor. Guvernul a anunțat că anul acesta vor fi înghețate lefurile personalului din...