12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a stabilit. Ședința CL Craiova se ține miercuri

S-a stabilit. Ședința CL Craiova se ține miercuri

-

Consilierii locali din partea PNL și USR-PLUS au venit astăzi la ședința extraordinară a Consiliului Local convocată de ei pentru ziua de 16 noiembrie. Cum, de data asta, nu au fost prezenți consilierii din partea PSD și PER, ședința nu a avut loc. Consilierii care formează majoritatea de dreapta din CL Craiova au anunțat încă odată că ședința putea avea loc dacă se prezentau acum toți componenții Consiliului Local și că se puteau rezolva toate problemele legate de conducerea orașului.

După o discuție cu secretarul Primăriei Craiova, Nicoleta Miulescu, s-a stabilit ca ședința să aibă loc, în formulă completă, miercuri, 18 noiembrie, și va fi una de îndată. Solicitarea a fost înregistrată la registratura primăriei și, potrivit unuia dintre liderii alianței de dreapta, consilierul local PNL Marian Vasile, secretarul Nicoleta Miulescu și-a luat angajamentul că va convoca ședința.

Ordinea de zi va fi aceeași, evident fără depunerea jurământului de către primarul deja în funcție, Marian Vasile făcând precizarea că lucrul cel mai important este constituirea comisiilor de specialitate, care își dau girul pentru toate proiectele de hotărâre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS