22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism

Turnichete la stadionul de atletism. Pentru a îndeplini toate condiţiile pentru găzduirea de competiţii internaţionale, stadionul de atletism din Craiova mai are nevoie de câteva elemente.

Aşa cum GdS a prezentat în ediţia online de luni, 21 septembrie, arenei de 5.000 de locuri îi mai trebuie un sistem de cronometraj și instrumente de măsurare pentru competițiile de atletism şi un sistem de turnichete. Pentru acesta din urmă, procedura de achiziţie este în derulare, iar ofertele s-au primit până luni.

Potrivit datelor din sistemul electronic, patru firme s-au înscris la licitaţia pentru furnizarea unui sistem complet de control acces cu turnichete în incinta stadionului de atletism din Bănie. Două sunt din Craiova, Civitas Systems SRL şi VH Electronic SRL, una din Bucureşti – Avitech CO SRL şi una din Cluj – Imsat Service Cluj SA. De menţionat că firma Avitech din Capitală s-a ocupat alături de Fast Park Co. SRL de furnizarea şi instalarea celor 14 parcometre destinate parcării cu plată în centrul Craiovei.

Turnichete la stadionul de atletism. Cum vor funcţiona

Turnichetele sunt necesare pentru gestionarea într-un mod fluent a accesului spectatorilor în incinta stadionului: Ele vor fi poziționate la intrare, deasupra lor urmând să fie afișat sectorul unde este permis accesul, cu informații de tip text printate pe panouri informative. Valoarea estimată a achiziției este de 700.279,38 lei fără TVA. Furnizarea sistemului de control acces cu turnichete trebuie să vină la pachet cu instalarea și punerea lui în funcțiune, inclusiv configurarea și testarea întregului sistem. Furnizorul va trebui să se ocupe și de instruirea personalului, dar și să asigure întreţinere şi mentenanţă lunăra cu titlu gratuit, timp de minim 36 de luni.

Primăria a cerut două turnichete duble înalte cu patru braţe; patru turnichete înalte simple cu patru braţe; terminal mobil wi-fi integrat în sistemul de control acces, ticketing şi monitorizare; server pentru gestionarea sistemului de control acces, ticketing şi webticketing; calculator pregătit pentru casă manuală de plată; software ticketing integrat cu sistemul de control acces, cu interfaţă pentru casa de vânzare; software webticketing integrat cu sistemul de ticketing şi control acces. În plus, a solicitat şi 100 de carduri de acces pentru administrator şi personalul de întreţinere a arenei de 5.000 de locuri, unică în ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS