15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCine a pus detergent în fântâna arteziană din centrul Craiovei?

Cine a pus detergent în fântâna arteziană din centrul Craiovei?

Duminică după-amiază una din fântânile arteziene din Craiova s-a umplut cu spumă. Incidentul petrecut chiar în centrul Craiovei a pus pe jar administraţia locală şi poliţia. Nimeni nu ştie cine şi ce a turna în apa uneia dintre fântânile arteziene, situată în Piața Mihai Viteazul. S-a întâmplat fără ca cineva să bage de seamă, iar din bazinul uneia dintre fântânile arteziene, din faţa sediului Prefecturii a  început să curgă spumă. Cu siguranță, o persoană a aruncat în apă detergent sau şampon, iar pentru câteva ore, fântana arăta ca un jacuzzi. Spectacolul de spumă şi baloane a fost admirat, filmat şi fotografiat de craiovenii care treceau prin zonă.

Spuma, grav prejudiciu de imagine pentru Craiova

Primăria Craiova s-a grăbit să dezaprobe incidentul pe pagina oficială de Facebook. În plus au trimis în zonă un angajat  al uneia dintre societăţile subordonate, să înlăture cu mătura spuma care se revărsa pe paviment.

Fântâna arteziană
Fântâna arteziană


„Primăria Municipiului Craiova dezaprobă gestul cetățeanului care a turnat duminică după-amiaza detergent într-una din fântânile din Piața Mihai Viteazul.
Astfel de fapte nu fac cinste locuitorilor unuia dintre cele mai mari municipii din România și recunoscut centru universitar.
Apelăm la spiritul civic al craiovenilor care trebuie să înțeleagă că un astfel de gest iresponsabil poate duce la grave prejudicii de imagine atât pe plan local, cât și național, iar Craiova nu merită să fie arătată cu degetul pentru un astfel de gest”,

se arată în postarea de pe pagina de Facebook, Primăria Municipiului Craiova.

Poliția caută indicii


Ieri, poliţia a descins în zonă ca să facă verificări.

„Nu am primit nici o sesizare cu privire la această situaţie. Colegii sunt la faţa locului să  facă verificări. Ulterior vor decide dacă această faptă este una de natură penală sau contravenţională. Momentan nu putem încadra această faptă ca fiind  o faptă de natură penală sau contravenţională”, a precizat  purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

S-a întâmplat și în alte orașe


Lipsa unor camere de luat vederi chiar în zona centrală a oraşului va face destul de dificilă, chiar imposibilă descoperirea făptaşului.

Astfel de întâmplări s-au mai petrecut şi în alte oraşe din ţară, de exemplu Timişoara, Galaţi, Bacău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS