10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLa Water Park, persoanele de etnie romă fac baie îmbrăcate. Autorităţile dorm

La Water Park, persoanele de etnie romă fac baie îmbrăcate. Autorităţile dorm

Un craiovean ne-a sesizat, că în timp ce se afla la Water Park-ul din Parcul Tineretului cu copilul, bazinele au fost „invadate” de mai multe persoane de etnie romă care au intrat în apă îmbrăcate.

Acestea fără să ţină seama de celelalte persoane aflate la plajă, au început să se bălăcească în bazine, având hainele pe ele. Revoltat craioveanul care plătise intrarea atât pentru el cât şi pentru minor a încercat să găsească o persoană de la pază sau măcar un salvamar, să-i atragă atenţia. Nu a găsit pe nimeni, fiindcă aceştia parcă intraseră în pământ.

Water Park Craiova/foto: cititor GdS

„Eu am venit de la ora 11.00 la Water Park. Am plătit pentru mine şi copil 63 de lei intrarea. Din păcate, lucrurile nu stau prea bine aici. Sunt probleme la duşuri, nu există umbrele. Te coci în soare. Pe la ora trei au apărut mai multe grupuri de romi, majoritatea femei. Acestea, spre uimirea tuturor au intrat în bazine îmbrăcate. Cu fuste, cu pantaloni, au început să se bălăcească fără să ţină seama de oamenii din jur. Am încercat să avertizez pe cineva de la pază, dar dispăruseră. Nici măcar un salvamar nu mai era. Nici nu ştiu dacă aceste persoane au plătit intrarea?

Este revoltător. Cu siguranţă există un regulament, altfel venim cu toţii şi intrăm îmbrăcaţi în bazine. Nu ţinem seama de nimic. Este păcat, aici s-a făcut o investiţie şi noi ne batem joc de ea? Nu spun că aceste persoane să nu vină la Water Park, dar este normal să se poarte ca şi noi toţi. Să respecte nişte reguli de bunsimţ şi civilizaţie. Trebuie să tragem un semnal de alarmă, iar autorităţile să se trezească şi să ia măsuri în mod corect pentru toţi cetăţenii acestui oraş, indiferent de etnie”,

spune craioveanul.

Persoanele de etnie romă au intrat îmbrăcate în bazin


În cele din urmă craioveanul şi-a luat copilul şi a părăsit incinta parcului acvatic. La plecare a observat că nici măcar cei care verifică biletele la intrare nu mai erau acolo.

Autorităţile responsabile tac

Locul salvamarului este pustiu/foto:cititor GdS

Am încercat să-l contactăm pe directorul Water Parkului, Dumitru Cricorian şi să-l întrebăm ce se întâmplă la parcul acvatic pe care îl are în administrare. Acesta nu a răspuns. Un răspuns nu am găsit nici la viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman. Nici acesta nu a răspuns apelului telefonic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS