8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia

Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Temperaturile vor depăși 30 de grade în următoarele două săptămâni, cu excepția zilei de 5 august, când vremea va fi răcoroasă. Sunt posibile ploi aproape în fiecare zi.

OLTENIA

Vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime ce va avea variații în general între 31 și 33 de grade. Media temperaturilor minime se va situa între 15…16 grade în prima dimineață și 18…19 grade în diminețile zilelor de 8 și de 9 august. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată între 5 și 9 august.

LA MUNTE

Media maximelor termice va avea variații între 18 și 22 de grade, iar a minimelor în general între 10 și 14 grade. Din data de 4 august local vor fi perioade cu averse în fiecare zi.

DOBROGEA

Vremea va fi în încălzire până în data de 8 august, când media maximelor termice va ajunge să se situeze în jurul valorii de 32 de grade, iar cea a minimelor va fi de 22…23 de grade. Din 9 august temperaturile vor scădea ușor și treptat, astfel încât la finalul intervalului de prognoză media maximelor va coborî sub 30 de grade, iar cea a minimelor va fi de 19…20 de grade. După data de 8 august, pe arii restrânse, vor fi posibile averse în general slabe cantitativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS