9.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă la Runcu, după ce un bărbat a găsit un pistol ascuns într-un perete pe care se pregătea să-l demoleze

Anchetă la Runcu, după ce un bărbat a găsit un pistol ascuns într-un perete pe care se pregătea să-l demoleze

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă în comuna Runcu, unde un sătean a găsit un pistol ascuns într-un perete.

Astfel, un bărbat, de 35 ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat duminică faptul că în timp ce dărma o anexă veche din gospodăria sa din comuna Runcu, a găsit un pistol în grinda de susținere a peretelui, ce urma să-l demoleze.

Polițiștii au identificat între grindă și peretele anexei, o armă (pistol), având mecanismele blocate, aflată în stare avansată de corodare. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al  muniţiilor, respectiv, deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale. Arma sus-menționată a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / „U“ Craiova – CFR Cluj, scor...

Universitatea Craiova s-a impus în 16-imile de finală în...

ȘTIRI GdS