10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSalubritatea a finalizat dezinfecția blocurilor din Craiovița Nouă. Ce cartier urmează

Salubritatea a finalizat dezinfecția blocurilor din Craiovița Nouă. Ce cartier urmează

Salubritatea a finalizat dezinfecția blocurilor din cartierul Craiovița Nouă. Operatorul autorizat de dezinfecție din municipiul Craiova a anunțat, vineri, și în ce cartiere va continua acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc, după sărbătorile pascale.

„Am finalizat astăzi dezinfecția scărilor de bloc din cartierul Craiovița Nouă și, de marți, începem dezinfecția în blocurile din zonele Nicolae Titulescu și George Enescu, cu un ritm al dezinfecției de peste 300 de scări de bloc pe zi”, a anunțat Salubritate SRL, pe pagina oficială de Facebook.

Asociațiile de proprietari programate vor fi contactate anterior de către lucrătorii Salubritate Craiova, iar operațiunea în sine se va efectua pe fiecare scară de bloc în prezența unui reprezentant al asociației respective. La final, acesta o să primească un document care să ateste serviciile realizate, dar și măsurile pe care va trebui să le respecte locatarii după dezinfecția scării de bloc.

Iniţial, Salubritatea a demarat acţiunea de dezinfecţie în Craiova în data de 31 martie. Produsul folosit a fost Aldezin, dar utilizarea lui a iscat un adevărat scandal. Dezinfecţia în blocurile din Craiova a fost sistată de DSP Dolj, iar Salubritatea amendată de Inspecţia Sanitară de Stat. Acțiunea de dezinfecție a fost reluată în această săptămână, produsul folosit de data aceasta fiind Bionet A-15.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS