18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPolițiștii au început anchete pentru violență în familie în trei localități din Gorj

Polițiștii au început anchete pentru violență în familie în trei localități din Gorj

Trei bărbați sunt anchetați de polițiștii gorjeni pentru violență în familie. Au fost emise și ordine de protecție pentru ca suspecții să nu se mai poată apropia de locuințele în care stăteau.

Astfel, o femeie, de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat la finalul săptămânii trecute poliția cu privire la faptul că în data de 9 aprilie a avut un conflict cu soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, aceasta deplasându-se la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, o tânără, de 19 ani, din comuna Schela, a sunat la 112 la sfârșitul săptămânii trecute și a anunțat că tatăl său a făcut scandal în locuință. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 51 de ani, din comuna Schela, pe fondul consumului de alcool, ar fi adus amenințări soției sale, de 49 de ani, precum și fiului și fiicei sale, de 21 și 19 ani, distrugând mai multe bunuri ale locuinței.

Nu în ultimul rând, o tânără, de 28 de ani, din orașul Rovinari, a anunțat polițiștii că în timp ce se afla la domiciliu a avut un conflict cu concubinul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat amenințări și acte de violență asupra concubinei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS