20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Un copil de 1 an și 2 luni din Slatina, depistat pozitiv pentru COVID-19

Un copil de 1 an și 2 luni din Slatina, depistat pozitiv pentru COVID-19

Un copil de doar 1 an și 2 luni din Slatina a fost transferat, luni-seara, la un spital din București, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Copilul a fost internat cu două zile în urmă la SJU Slatina, cu simptomatologie respiratorie. Copilul se afla în monitorizarea DSP Olt, familia sa revenind cu aproape o săptămână în urmă din Anglia. Rezultatul testului a venit luni, 30 martie.

Părinții au anunțat autoritățile înainte de a se prezenta la spital, iar personalul medical a tratat cazul, din primul moment, cu toate precauțiile impuse de protocolul pentru preluarea pacienților cu Covid-19.

Starea copilului se pare că este bună, protocolul impunând transferul într-un spital dedicat patologiei Covid-19, astfel că pacientul a fost transferat către un spital din București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....

Cum arată capsula Crew Dragon în interior

Astronauții Robert Behnken și Douglas Hurley au debarcat cu succes capsula SpaceX Crew Dragon și au intrat în Stația Spațială Internațională, potrivit...