6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTermo continuă furnizarea căldurii

Termo continuă furnizarea căldurii

Termo,furnizorul de căldură al oraşului îi asigură pe craioveni că va continua şi în următoarea perioadă furnizarea căldurii şi apei calde. Contextul epidemiologic nu-i împiedică pe angajaţii termoficării să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale.

„Având în vedere contextul epidemiologic determinat de virusul COVID 19 si temperaturile scazute, SC Termo Craiova SRL asigură cetaţenii că vor beneficia de serviciul furnizat de către aceasta la parametrii normali , asigurand astfel confortul cetăţenilor şi condiţiile optime de temperatură în locuinţe în următoarea perioadă.

Punct termic

Totodată,pentru a întari măsurile de prevenţie aplicate, SC Termo Craiova Srl a luat decizia de a dezinfecta toate spaţiile aferente punctelor şi centralelor termice aflate în administrare.

Folosim pentru această operaţiune produse de înaltă calitate aprobate de Ministerul Sănataţii. Asigurăm pe această cale cetaţenii Municipiului Craiova că operaţiunile de dezinfectare nu vor afecta programul de furnizare a energiei termice” a precizat administrator special Nedelescu Gheorghe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS