11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjIntervenţiile la avaria din Rovinari se prelungesc până mâine dimineaţă

Intervenţiile la avaria din Rovinari se prelungesc până mâine dimineaţă

Intervenţiile Compania de Apă Oltenia se prelungesc pentru remedierea avariei la magistrala de apă Izvarna. Avaria la magistrala de apă s-a produs în oraşul Rovinari. Pentru intervenţie operatorul de apă şi canal a fost nevoit să sisteze azi apa în cinci localităţi din Gorj: comuna Câlnic, comuna Teleşti,oraşul Rovinari,comuna Bâlteni,comuna Plopşor.

Avarie Rovinari, sursa foto:facebook:Sindicatul Liber Apa Craiova

Angajaţii CAO lucrează şi la această oră la repararea conductei de aducțiune Izvarna. Aceasta este principala sursă de alimentare cu apă în Gorj şi Dolj. Reprezentanţii CAO preconizau că intervenţiile vor fi încheiate până la miezul nopţii. Dar există posibilitatea ca acestea să se prelungească până mâine dimineaţă. Echipele de intervenţie acţionează în condiţii destul de dificile.

Reamintim că,în urmă cu o zi CAO a anunţat întreruperea alimentării cu apă potabilă în unele localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, între orele 11.00 – 24.00. Măsura a fost luată în scopul remedierii unei avarii la această conductă, produsă în zona localitatii Rovinari, județul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS