11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrenuri întârziate zeci de minute din cauza zăpezii

Trenuri întârziate zeci de minute din cauza zăpezii

Trenuri întârziate zeci de minute din cauza zăpezii. Din cauza ninsorilor, mai multe trenuri CFR Călători înregistrează, în această dimineață, întârzieri de zeci de minute.La această oră traficul feroviar în partea sud-vest a țării este adaptat la condițiile meteo nefavorabile de ninsoare, temperaturi scăzute și rafale puternice de vând.

Viteza de circulație a trenurilor pe relația Craiova – Roșiori a fost redusă la 70 km/h, din cauza rafalelor puternice de vând, între stațiile Olteni – Videle traficul feroviar se desfășoară doar pe firul I, iar între Pitra Olt și Caracal este permisă doar circulația trenurilor remorcate cu locomotive Diesel, informează Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

Pasagerii sunt rugați să plece la drum doar dacă este necesar și de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulație al trenului cu care intenționează să călătorească.

Întârzierile trenurilor:

  • Trenul IR 15592 Arad – Craiova are întârziere de 110 minute
  • Trenul IR 1594 Craiova – Caracal are întârziere de 85 minute
  • Trenul IR 1890 Craiova- Piatra Olt are întârziere de 20 de minute

Informații referitoare la condițiile de trafic sunt disponibile pe site-ul companiei, unde permanent sunt actualizate camerele web din gările București Nord, Brașov, Craiova, Iaşi și Timișoara, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

Informații se pot gasă și pe programul TRENUL MEU, la adresa: http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren, care oferă informații despre localizarea trenurilor înscrise în circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS