12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTânăr condamnat la închisoare pentru conducere fără permis auto, încarcerat în Penitenciarul Craiova

Tânăr condamnat la închisoare pentru conducere fără permis auto, încarcerat în Penitenciarul Craiova

Un tânăr, condamnat la închisoare cu executare, a fost depistat la finalul săptămânii trecute, pe o stradă din comuna gorjeană Turcinești, și încarcerat la Penitenciarul Craiova.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliţiei Oraş Bumbeşti Jiu şi Postului de Poliţie Turcineşti, au acţionat pe raza comunei Turcineşti, ocazie cu care au identificat un tânăr, de 23 de ani, din orașul Rovinari, urmărit la nivel național în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Jiu, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea  unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Persoana urmărită a fost escortată și încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. În Penitenciarul Târgu Jiu nu mai sunt primite persoane condamnate la închisoare cu executare, din cauza coronavirusului. Au fost luate măsuri preventive pentru a nu fi răspândit virusului, după ce în județ a apărut primul caz din țară de COVID 19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS