13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Bătaie între elevi, în plină stradă

UPDATE: Bătaie între elevi, în plină stradă

-

Mai mulţi elevi, de 14 şi 15 ani, din comuna Braloştiţa sunt protagoniştii unor scene de violenţă în plină stradă. Tinerii agresori lovesc și înjură un băiat care cere îndurare.

În satul Sfircea, com. Braloştiţa, bullyingul a cãpãtat o altã formã! Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu, fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice. Ca spectacolul sã prindã formã , aceştia se şi filmeazã.

Potrivit primelor informaţii oferite de repezentanţii IPJ Dolj, politistii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au stabilit că altercaţia a avut loc în cursul zilei de doi februarie, în comuna Braloştiţa, sat Sfircea. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Braloştiţa, ar fi agresat fizic un băiat de 14 ani, din Scăeşti.

Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare.

Politistii doljeni au mai transmis că vor continua cercetarile sub supravegherea unitatii de parchet competente, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmand ca in functie de materialul probator administrat sa fie dispuse masurile legale care se impun”, au declarat reprezentantii IPJ Dolj.

Revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS