Acasă Local Dolj Termo a început montarea contoarelor cu citire la distanţă

Termo a început montarea contoarelor cu citire la distanţă

-

În cursul zilei de astazi, 12.12.2019, SC. Termo Craiova SRL a început montarea contoarelor noi de energie termica achizitionati de Primaria Municipiului Craiova.

Contoarele noi de energie termiă sunt echipaţi cu module de transmisie a datelor la distanţă. Termo Craiova va monta 500 de contoare pentru contorizarea agentului termic pentru încălzire şi 500 de contoare pentru contorizarea apei calde menajere.

Montare contoare/sursa foto:Facebook

Contoarele noi înlocuiesc vechile contoare

Vechile contoare de energie termică sunt uzaţe şi nu mai îndeplinesc condiţiile legale pentru a factura consumul de apă caldă şi agent termic pentru încălzire.

Montarea se va face începand cu cartierul Valea Roşie (585 de contoare), continuând în Rovine (236 de contoare) şi în Brazda lui Novac (179 de contoare).


În această perioadă se lucrează la implementarea unui proiect pilot. Proiect de interogare la distanţă şi facturare în timp real al consumului de apă caldă menajeră şi agent termic pentru încălzire la nivelul tuturor branşamentelor, aferente punctului termic 1 Sarari.

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.