10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Termo a început montarea contoarelor cu citire la distanţă

Termo a început montarea contoarelor cu citire la distanţă

În cursul zilei de astazi, 12.12.2019, SC. Termo Craiova SRL a început montarea contoarelor noi de energie termica achizitionati de Primaria Municipiului Craiova.

Contoarele noi de energie termiă sunt echipaţi cu module de transmisie a datelor la distanţă. Termo Craiova va monta 500 de contoare pentru contorizarea agentului termic pentru încălzire şi 500 de contoare pentru contorizarea apei calde menajere.

Montare contoare/sursa foto:Facebook

Contoarele noi înlocuiesc vechile contoare

Vechile contoare de energie termică sunt uzaţe şi nu mai îndeplinesc condiţiile legale pentru a factura consumul de apă caldă şi agent termic pentru încălzire.

Montarea se va face începand cu cartierul Valea Roşie (585 de contoare), continuând în Rovine (236 de contoare) şi în Brazda lui Novac (179 de contoare).


În această perioadă se lucrează la implementarea unui proiect pilot. Proiect de interogare la distanţă şi facturare în timp real al consumului de apă caldă menajeră şi agent termic pentru încălzire la nivelul tuturor branşamentelor, aferente punctului termic 1 Sarari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere. Are loc, pentru prima dată, la Craiova şi, totodată, este prima gală a premiilor Uniunii...

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Număr record de piloți și motoare încinse la Transalpina...

Pe ultima sută de metri Federația Națională de Automobilism Sportiv a organizat la Rânca sâmbătă și duminică o competiție sportivă în care...

Dosarul cumpărării justiţiei din Craiova, la rejudecare

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus rejudecarea dosarului în care şase inculpaţi au fost achitaţi pentru infracţiuni de corupţie.

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.