Acasă Local Gorj Tineri, reținuți de poliție după ce au furat țigări și alcool dintr-un...

Tineri, reținuți de poliție după ce au furat țigări și alcool dintr-un magazin din Tismana

-

Un tânăr, de 19 ani, din oraşul Tismana şi o tânără, de 18 ani, din aceeaşi localitate, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat au fost reținui aseară de polițiștii gorjeni.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în noaptea de 20 spre 21 septembrie, aceştia ar fi pătruns, împreună cu un tânăr, de 16 ani, din aceeaşi localitate, în incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Tismana, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi o sticlă de coniac. În cursul zilei de astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.