10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExperimente știinţifice pentru copii, la Auchan Craioviţa

Experimente știinţifice pentru copii, la Auchan Craioviţa

Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program de experimente știintifice dedicate copiiilor şi un atelier de robotică pe 7 septembrie.

Așadar, în intervalul orar 17.00-20.00 toți copiii sunt invitați să ia parte la experimente științifice și ateliere de robotică.

Experimente și ateliere de robotică cu Fastrackids

Experimentele știinţifice explicate pe înţelesul copiiilor şi un atelier de robotică sunt principalele activități puse la dispoziție. Aici, copiii vor realiza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

Împreună cu Fastrackids Craiova organizatorii vor să stimuleze creativitatea copiiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii.

Copiii  vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe!

Atelierele se adresează copiiilor cu vârsta între 4 și 14 ani.

Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat in galeria comercială, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier, atmosfera va fi încălzită cu multe surprize și concursuri cu premii.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS