Acasă Local Râmnicu Vâlcea: Minor de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea...

Râmnicu Vâlcea: Minor de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

-

În municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc în urma cu puțin timp un accident de circulație în care a fost implicat un minor. Băiatul de 13 ani a fost lovit de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni din fata Liceului de Silvicultura, informează IPJ Vâlcea.

„La data de 16 februarie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, zona Nord, în fața liceului de Silvicultura, un conducător auto din Vâlcea nu a acordat prioritate de trecere, pe trecerea de pietoni, acroșând un minor de 13 ani. Minorul este conștient, iar la prima vedere ar fi vorba doar de răni ușoare”, anunță Politia Vâlcea.

Potrivit polițiștilor, minorul a fost transportat la spitalul Județean Vâlcea.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.