Acasă Local Gorj Noul Stadion Municipal ar trebui să fie gata la începutul toamnei

Noul Stadion Municipal ar trebui să fie gata la începutul toamnei

-

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a anunţat că investitorul care asigură finanţarea la noul Stadion Municipal, respectiv Compania Naţională de Investiţii, a obţinut ieri avizul în comisia de specialitate a Ministerului Dezvoltării Regionale. Aurel Popescu a declarat că următorul pas va fi analiza investiţiei în Comisia tehnico-economico interministerială şi aprobarea unei hotărâri de guvern: „Din fericire, a venit avizul în comisia de specialitate de la Ministerul Dezvoltării. Era păcat să nu fie aşa, având în vedere că baza sportivă este aproape gata. Mai este de construit o rampă şi canalizarea pluvială“.

Stadion de 22 de milioane de euro

Viceprimarul din Târgu Jiu a mai spus că în momentul în care finanţarea va fi sigură, se va trece la realizarea licitaţiei, desemnarea unui constructor şi începerea lucrărilor: „Este o arenă modernă care va avea peste 12.000 de locuri şi o parcare şi mai importantă care va intra în circuitul public. Parcarea va fi vitală pentru zona centrală şi ne va fi de mare ajutor. Este gata practic, dar încă este şantier acolo şi nu ne-a fost predat obiectivul. În mod normal, dacă nu vor fi sincope în privinţa aprobării hotărârii de guvern, în luna septembrie am putea avea festivitatea de inaugurare“.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.