Acasă Local Dolj Craioveancă condamnată pentru furt calificat, reţinută pe aeroportul din Bănie

Craioveancă condamnată pentru furt calificat, reţinută pe aeroportul din Bănie

-

Poliţiştii din cadrul IGPF Punct Poliţie de Frontieră Aeroport Craiova au depistat sâmbătă dimineaţă, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România din direcţia Anglia, pe M. Marinela, de 28 de ani, din Craiova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, faţă de aceasta Judecătoria Craiova emisese la data de 21 ianuarie 2018 un mandat de executare a pedepsei de un an și patru luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Femeia a fost preluată de o escortă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, fiind încarcerată în Penitenciarul Craiova.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.