20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr de 24 de ani, arestat pentru trafic de droguri

Tânăr de 24 de ani, arestat pentru trafic de droguri

Polițiștii IPJ Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au desfășurat vineri, 26 ianuarie 2018, trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Slatina, ridicând mai multe bunuri și chemând la audieri zece persone. La finalul audierilor, un tânăr de 24 de ani a fost reținut, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.
În urma percheziţiilor au ridicat trei telefoane mobile, un cântar electronic, două pliculeţe cu material vegetal uscat și un autoturism, iar zece persoane au fost aduse la audieri. Trei persoane sunt bănuite de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.
„Cei în cauză sunt bănuiți de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracţional organizat.
Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.
Substanțele ilicite ar fi fost inițial achiziționate în cantități mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculețe“, a informat IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS