Acasă Local Dolj Târgul Contex se mută la Casa Tineretului

Târgul Contex se mută la Casa Tineretului

-

La edițiile de primăvară ale Contex, firmele aveau, în trecut, prețuri de producător. Organizatorii ediției care începe miercuri spun că și acum vor fi astfel de prețuri. (Arhiva GdS)
La edițiile de primăvară ale Contex, firmele aveau, în trecut, prețuri de producător. Organizatorii ediției care începe miercuri spun că și acum vor fi astfel de prețuri. (Arhiva GdS)

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Dolj anunță că următoarea ediție a târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte Contex se va desfășura la Casa Tineretului din Craiova (fosta Casă a Științei și Tehnicii), de pe strada Maria Tănase și nu se va mai organiza în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu“, unde se obișnuia până acum.
O nouă ediție a târgului Contex se va deschide, miercuri, 29 martie, începând cu ora 10.00. „Am luat decizia de a muta târgul Contex la Casa Tineretului, pentru că aceea este locația noastră unde organizăm de ani de zile târguri și expoziții și pe care craiovenii o cunosc. Ediția din această primăvară va fi deosebită față de celelalte, pentru că va include, pe lângă zona destinată cumpărăturilor, și o zonă de distracție pentru copii, cu tobogane și altele“, a declarat George Moțățăianu, directorul Direcției Târguri și Expoziții, din cadrul CCI Dolj. El a mai precizat că vor fi prezente la Contex circa 30 de firme, majoritatea producătoare, din rândul celor care vin de ani buni la Craiova. „La această ediție a târgului Contex vor fi prezenți producătorii cu colecții noi de îmbrăcăminte pentru primăvară-vară, cu pielărie, marochinărie, încălțăminte. Vor fi foarte multe produse pentru femei, în special, dar și pentru bărbați“, a adăugat George Moțățăianu. Târgul Contex se va desfășura de miercuri până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Intrarea publicului este liberă.

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.