11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTerenurile din cantonamentul Lunca Jiului, tot neatrăgătoare

Terenurile din cantonamentul Lunca Jiului, tot neatrăgătoare

Terenurile de antrenament din cantonamentul Lunca Jiului vor fi scoase pentru a treia oară la licitație, fiindcă nici o societate nu a fost interesată de amenajarea acestora (Foto: Arhiva GdS)
Terenurile de antrenament din cantonamentul Lunca Jiului vor fi scoase pentru a treia oară la licitație, fiindcă nici o societate nu a fost interesată de amenajarea acestora (Foto: Arhiva GdS)

Contractul pentru proiectarea tehnică și execuția amenajării celor două terenuri de fotbal de antrenament din cantonamentul din Lunca Jiului nu a fost adjudecat nici la a doua strigare. Din nou, nici un ofertant nu s-a arătat interesat de aceste lucrări, însă municipalitatea va merge mai departe și cu a treia procedură de achiziție. „Dacă nu s-a prezentat nimeni, trebuie refăcută documentația. Nu vorbim despre o mărire a prețului contractului, ci despre o modificare în caietul de sarcini. Presupunem că mai trebuie pus un strat de pământ în plus. Se analizează acum situația cu specialiști care au mai lucrat la terenuri de fotbal“, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.
Contractul în cauză are o valoare estimată de 1.596.918,03 lei fără TVA și un termen de execuție, conform caietului de sarcini, de trei luni, dintre care 30 de zile reprezintă proiectarea. Proiectul include realizarea a două terenuri de fotbal, iar în detaliu vorbim despre lucrări de demolări și desfaceri, terasamente la incinta de joc, lucrări de pregătire a infrastructurii, nivelare și refacere a suprafeței, dar și așternerea de gazon natural. În contract, mai sunt incluse realizarea sistemului de drenaj subteran, a celui de irigații și a nocturnei.
Până când aceste terenuri vor fi reabilitate, echipa de fotbal CS Universitatea Craiova se va antrena pe baza sportivă a comunei Cârcea. Tarifele de închiriere pentru acest obiectiv, cu tot cu folosirea nocturnei, sunt de 250 lei/oră, iar cele fără nocturnă, de 170 lei/oră. Pentru vestiare, grupuri sanitare și dușuri, tariful de închiriere este de 55 lei/oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS