14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoul Mercedes Benz GLE Coupé, lansat în Bănie

Noul Mercedes Benz GLE Coupé, lansat în Bănie

IMG_0243

Unul dintre cele mai noi modele de Mercedes, GLE Coupé, este de ieri prezent şi la Craiova. Lansarea găzduită de Popeci Auto a adus în prim-planul pasionaţilor de maşini de lux un concept inovator care îmbină elemente de SUV şi coupé. Este pentru prima dată când Mercedes-Benz se plasează în segmentul autovehiculelor coupé sport utilitare.
„În calitate de dealer autorizat Mercedes Benz ne bucurăm că avem oportunitatea să organizăm pe plan local un eveniment de lansare a unui turism coupé lansat de Mercedes la nivel național cu două luni în urmă. Acest autoturism îmbină sportivitatea autoturismelor coupé cu robustețea autoturismelor sport utility vehicle. Cum ne-a obișnuit Mercedes Benz, şi autoturismul lansat astăzi face parte din categoria premium, care are dotări de securitate şi confort capabile să concureze cu orice constructor din lume“, a declarat Marin Toma – director general al SC Popeci Auto.
Principalele caracteristici de design ale modelului sunt o caroserie joasă şi o linie a plafonului înclinată abrupt, îmbinate într-o manieră elegantă si sportivă. Cât priveşte dotările, autoturismul oferă o interconectare digitală completă prin utilizarea ecranului de mari dimensiuni pentru a naviga liber pe internet. Serviciile „Mercedes connect me“ oferă mai multă siguranţă, mai mult confort şi adesea fac posibilă economisirea timpului. Se pot utiliza serviciile de navigaţie de ultimă oră, inclusiv informaţiile din trafic în timp real, busolă, Google Maps şi ghidul de călătorie, precum şi numeroase aplicaţii Mercedes-Benz.
Dotările suplimentare de lux pot ridica nivelul confortului. Un exemplu este ionizarea aerului din interior, disponibilă opţional. Portierele cu unghiul de deschidere deosebit de mare şi poziţia de şedere înaltă asigură un acces mai facil, spaţiu generos şi confort înalt. Toate acestea fac din noul model o experiență pe care amatorii de mașini de lux știu să o aprecieze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS