9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins la volan sub influenţa alcoolului şi fără permis, după un accident

Craiova: Prins la volan sub influenţa alcoolului şi fără permis, după un accident

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, după ce a

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01:15, Preduţ Ionuţ, de 22 ani, din comuna Malu Mare, judeţul Dolj, a condus un autoturism marca BMW pe bulevardul 1 Mai, iar la intersecţia cu Ştirbei Vodă a accidentat un alt autoturism marca Renault condus de Dincă Gabi, de 38 ani, din Craiova din cuza neacordării priorităţii. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului Reanaultului. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că tânărul de 22 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice şi nu avea nici permis de conducere. Astfel, Preduţ Ionuţ a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS