20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Club de noapte, închis pentru 30 de zile de poliţiştii de la Economic

Dolj: Club de noapte, închis pentru 30 de zile de poliţiştii de la Economic

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat, ieri, o acţiune în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ.
În cadrul acțiunii au fost verificate peste 15 societăți comerciale sau agenți economici, iar în urma activităților desfășurate a fost constatată o faptă de natură penală și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei.

În urma controlului efectuat la un club de noapte din Craiova, polițiștii au constatat faptul că reprezentantul societăţii a comunicat public opere muzicale, reproduceri pirat, folosind 154 CD-uri și 2 stick-uri de memorie imprimate cu opere muzicale piratate.
De asemenea, oamenii legii au mai stabilit faptul că reprezentantul societăţii a desfăşurat activităţi economice fără a emite bonuri fiscale.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru difuzarea operelor muzicale fără drept, iar societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 10.000 de lei, dispunându-se totodată măsura complementară a suspendării activităţii la punctul de lucru pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS