O femeie în vârstă de 60 de ani, administratoare a Asociației de Proprietari numărul 22, Valea Roșie, a fost agresată și înjunghiată, astăzi, în jurul prânzului, de o persoană care nu a fost identificată până acum de polițiștii craioveni.

Ion Ciunel, președintele asociației, a precizat pentru GdS că, în acest moment, polițiștii se află la fața locului și fac cercetări. Bărbatul a mai declarat că la sediul asociației nu erau sume mari de bani pentru că  tocmai ce fuseseră plătiți furnizorii de apă, energie termică și gaze.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova, unde a rămas internată. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorului. În momentul în care a fost agresată, femeia era singură în sediul asociației.

 

Vom reveni cu amănunte.

 

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.