Acasă Local Gorj Gorj: Drumul spre Rânca a fost închis din cauza vremii nefavorabile

Gorj: Drumul spre Rânca a fost închis din cauza vremii nefavorabile

-

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe drumul național DN 67C km 16+000 – km 34+800 (Novaci – Rânca) este închisă. Drumarii au închis drumul din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol și zăpadă) și a vizibilității reduse.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române transmite că DN67C Novaci – Rânca a fost închis circulaţiei rutiere între orele 12.30 şi 19.00. Pe respectivul segment de drum, deplasarea autovehiculelor dinspre zona turistică Rânca spre orașul Novaci se va desfăşura controlat, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire şi al poliţiştilor.


Editor: Anca Dumitraşcu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.