Acasă Local Olt: Doi tineri din Balş, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi...

Olt: Doi tineri din Balş, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi în apartamentul în care locuiau

-

Doi tineri, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi ieri, într-un apartament din oraşul Balş, judeţul Olt, iar cauza probabilă a morţii celor doi a fost intoxicarea cu gaz.

Pompierii SMURD Balș, împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în dimineața zilei de 03 ianuarie, la un bloc de locuințe din orașul Balș, strada Nicolae Bălcescu, pentru a acorda îngrijiri medicale unor tineri, posibil intoxicați cu gaz emanat de un sistem de încălzire. În sprijinul paramedicilor și personalului medical a venit și elicopterul SMURD Craiova.
La sosirea echipajelor, cei doi tineri se aflau în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitre. Personalul medical a executat manevre de reusucitare aproximativ o oră și jumătate, dar din păcate, fără rezultat favorabil. Medicul de pe elicopterul SMURD nu a putut decât să constate decesul celor două victime, soț și soție, în vârstă de 31 și 26 de ani. Cazul a fost preluat de organele de poliție.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.