Acasă Local Dolj CJ Dolj, campion național la consum de internet

CJ Dolj, campion național la consum de internet

-

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (ANPCPPSR) a realizat, în perioada septembrie – decembrie 2014, un studiu comparativ privind situația bugetelor și a consumului de utilități ale consiliilor județene din toată țara.
În studiul amintit, Consiliul Județean Dolj se situează pe primul loc, atât în 2013, cât și în 2014, în ceea ce privește abonamentele la internet. În 2013, CJ Dolj a „cumpărat“ internet în valoare de 98.845 de lei, iar în perioada 1 ianuarie – 1 august 2014, instituția a consumat internet de 68.920 de lei, de 2.461 de ori mai mult decât CJ Iași, care are un consum de 28 de lei, conform ANPCPPSR. Până la închiderea ediției, CJ Dolj nu a comunicat nici un punct de vedere referitor la rezultatul acestui studiu.
Pentru perioada de referință 1 ianuarie – 1 august 2014, printre liderii de consum amintim CJ Vâlcea (consum de hârtie și alte rechizite – 179.112,46 de lei), CJ Bacău (abonamente TV – 69.420 lei), CJ Galați (salubritate – 43.330 lei, telefonie mobilă și fixă – 504.720 de lei) și CJ Iași (abonamente la diverse publicații – 84.000 de lei). La acest studiu au răspuns 85,36% dintre consiliile județene. Studiul complet poate fi regăsit pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro, la secțiunea „Comunicate“, pagina 2.

Anca UNGURENUŞ
Anca UNGURENUŞ
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.