20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Serbare de Crăciun la Lectoratul Francez

Craiova: Serbare de Crăciun la Lectoratul Francez

-

(Foto: ucv.ro)
(Foto: ucv.ro)

Lectoratul Francez al Universităţii din Craiova, împreună cu Asociaţia Dimanche şi Departamentul de Limbi Romanice şi Limbi Clasice, organizează mâine Serbarea de Crăciun – Fête de Noël. Activitatea se va desfăşura între orele 12:00 şi 17:00 la Lectoratul Francez, situat în Clădirea Centrală a Universităţii, la etajul 2, deasupra Bibliotecii Centrale. Participanţii, atât studenţi cât şi cadre didactice de la Facultatea de Litere, dar şi studenţi francofoni de la Universitatea din Craiova, vor putea degusta clătite şi punch, realizate în cadrul unui atelier culinar cultural. De asemenea, se vor confecţiona cadouri şi obiecte decorative pentru pomul de Crǎciun. Din programul pentru Fête de Noël nu vor lipsi colindele tradiţionale româneşti şi colindele internaţionale în limba franceză.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.