Acasă Local Dolj Craiova: Cadouri pentru femeile şi copiii de la Centrul pentru Persoane fără...

Craiova: Cadouri pentru femeile şi copiii de la Centrul pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile”

-

aranjament 1

Reprezentanţii Asociației „Mereu pentru Europa” au oferit la sfârşitul săptămânii trecute daruri femeilor şi copiilor aflaţi la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost „Sf. Vasile” din Craiova. Printre cadourile oferite cu generozitate, beneficiarii au găsit aranjamente florale de Crăciun, cozonaci, fructe, dulciuri şi cărţi. Toate aranjamentele de sărbătoare au fost realizate de către participantele la cursul pentru obţinerea competenţelor de florar-decorator din cadrul proiectului PROFEM – Promovarea femeilor pe piața muncii din regiunea Sud-Vest Oltenia, în cadrul căruia 440 de cursante vor primi subvenţii şi ajutor pentru supravegherea copiilor.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.