14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi tineri din Slatina au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp

Doi tineri din Slatina au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp

Pompierii din cadrul SMURD Slatina au intervenit aseară, în jurul orei 22.00, în municipiul Slatina, strada Vintilă Vodă, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță. Autoturismul implicat în accident a fost găsit în afara părții carosabile, lovit frontal de un stâlp de iluminat, cele trei persoane aflate în acesta reușind să iasă din autovehicul înainte de sosirea forțelor de intervenție. Pompierii SMURD au preluat și transportat, la UPU Slatina, pe șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Slatina, confuz, cu pierderea stării de conștiență, prezentând traumatism cranio-cerebral acut deschis și răni la nivelul feței.
Din accident, a rezultat şi vătămarea corporală  a pasagerei din autoturism, P. Lucia, de 20 ani, din municipiul Slatina, care a fost transportată la UPU Slatina de echipajul SJA, conștientă, cu traumatism cranio-facial. .
Conducătorul auto a fost testat etilotest, rezultatul fiind  negativ şi i-a fost recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS