19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLiceenii din Râmnicu Vâlcea descoperă secretul succesului, la BookLand Evolution

Liceenii din Râmnicu Vâlcea descoperă secretul succesului, la BookLand Evolution

banner_800x600_miercuri2

Liceenii din Râmnicu Vâlcea vor fi, miercuri, 8 octombrie, față în față cu profesioniști consacrați, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională în cadrul Conferinţei BookLand Evolution. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15.00 – 17.00, la Filarmonica “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, iar intrarea este liberă.
În cea de-a doua zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt Ilorian Paunoiu (Poet), Alin Păiuş (Actor, antrenor fitness), Corina Neacșu – (Arhitect), Florin Păsat (Trainer, Life Coach), Traian Ștefan Boicescu (Artist vizual român). Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui!
BookLand Evolution le pune la dispoziție liceenilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS