17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Evenimentul "Carmaniacs by GranTurismo” se încheie azi

Craiova: Evenimentul „Carmaniacs by GranTurismo” se încheie azi

Sesiune de drift programată cu Sorin Ene.
Sesiune de drift programată cu Sorin Ene.

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Carmaniacs by GranTurismo”, care a durat trei zile, se va încheia azi.  Evenimentul are ca principal scop promovarea siguranței rutiere, prevenirea conducerii ofensive pe drumurile publice și responsabilitatea la volan.

Demonstrațiile organizate în cadrul acestui eveniment au fost susținute de piloți de renume național și internațional cum ar fi Sorin Ene, vicecampion național de drift și Gabi Onofrei, președintele Federației Române de Drift.
Pe parcursul celor 3 zile, în Piața „Mihai Viteazul”, trecătorii au putut admira cele mai noi apariții ale principalilor dealeri locali. Activităţile din cadrul evenimentului continuă şi azi, în ultima zi a „Carmaniacs by GranTurismo”, iar pasionații de adrenalină pot merge pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”, între orele 8:00-14:00, unde va avea loc Cupa Euromaster Ascet – Slalom, competiție realizată în colaborare cu ACR și desfășurată sub formă de mini-campionat în 4 etape (cei care vor să participe pot cere mai multe detalii la sediul ACR). Curajoșii se pot încumeta la un parcurs în forță în cadrul sesiunilor de taxi-drift programate cu Sorin Ene.

Totodată, la Centrul Multifuncțional, începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00, va avea loc o expoziție de mașini exotice și modificate (în spațiul interior de expunere, prețul biletului de intrare fiind 10 RON, organizatorii Eventify it oferind gratuit o doză de energizant), precum și parcul tehnic aferent Cupei Euromaster Ascet, desfășurată pe Velodrom.
Cupa Euromaster Ascet – Îndemanare si Slalom s-a desfăşurat şi pe parcursul zilei de ieri, cu un mini-campionat organizat în colaborare cu ACR Dolj care continuă şi azi, şi care cuprinde 4 trasee diferite (două ieri şi două astăzi).
Vizitatorii își pot încânta auzul la finala Campionatului Național de Caraudio unde sunt invitate mașinile cu cele mai puternice sisteme audio din țară, anunțându-și prezența două dintre exemplarele recunoscute și premiate la nivel internațional.

Evenimentul este organizat de Eventify it la Craiova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local, dar și cu ajutorul unor sponsori pasionați de evenimente de acest gen precum Euromaster Ascet, Mitliv, HBC Travel sau Masai Motorhouse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS