17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Eleva care şi-a ucis bebeluşul nu i-a incendiat trupul, ci l-a ascuns într-un dulap

Gorj: Eleva care şi-a ucis bebeluşul nu i-a incendiat trupul, ci l-a ascuns într-un dulap

eleva-slivilesti

Polițiștii au găsit, aseară, cadavrul unui bebeluș ascuns într-un dulap din locuința părinților elevei din județul Gorj, care declarase anchetatorilor, cu o zi în urmă, că şi-a omorât bebeluşul născut acasă şi că a incendiat apoi trupul copilului.

Eleva de clasa a XII-a a mărturisit, în cursul zilei de marţi, că a mințit atunci când a spus că și-a incendiat copilul. Ea a recunoscut în fața polițiștilor că, după naștere, l-a ucis și l-a ascuns într-un dulap, informează b1.ro.
Anchetatorii au descins imediat la locuința părinților fetei, în comuna Slivilești, iar la locul indicat de tânără au descoperit trupul neînsuflețit al copilului.
Cu o zi în urmă, după cercetări făcute la fața locului, polițiștii au ridicat câteva fragmente osoase găsite într-o grămadă de cenușă din curte, după ce eleva indicase locul respectiv ca fiind cel în care şi-a incendiat bebelușul. Fragmentele respective nu au fost expertizate deocamdată, ele putând însă să provină de la animale sau păsări de curte, conform anchetatorilor.

Trupul bebelușului a fost predat Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.
Potrivit anchetatorilor, eleva de clasa a XII-a din județul Gorj este acuzată de omor, fiind cercetată, pentru moment, în libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS