19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBunic și nepot, uciși de tren

Bunic și nepot, uciși de tren

http://www.youtube.com/watch?v=oGS_kP9qGHg

Un craiovean de 59 de ani și nepotul său de șase ani și-au pierdut viața duminică seară, după ce au fost loviți de un tren Regio între stațiile Craiova Triaj și Cernele. Polițiștii de la Transporturi au stabilit din primele cercetări că bărbatul a încercat să-l ia pe copil din fața trenului, însă amândoi au fost accidentați mortal.
Pompierii din cadrul ISU Dolj au fost solicitați să intervină, duminică seară, în zona Cernele, unde două persoane au fost lovite de un tren Regio. Pompierii au trimis la locul accidentului un echipaj de prim ajutor și cu o ambulanță SMURD, însă medicii nu au putut face nimic pentru victime, care fuseseră ucise pe loc.
Cercetările au fost preluat de ofițerii Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova, care au stabilit că victimele accidentului – Nicolae Teodorescu, de 59 de ani, și nepotul acestuia, Cătălin, de șase ani, care locuiau în apropiere, au traversat linia de cale ferată printr-un loc nepermis.
„În jurul orei 17.30, între stațiile Triaj și Cernele, două persoane au fost accidentate mortal de trenul Regio 2587 care circula pe relația Craiova – Târgu Jiu. Cele două persoane au traversat linia de cale ferată printr-un loc nepermis și neamenajat pentru acest locru, moment în care au fost surprinse și lovite de locomotiva trenului. Copilul mergea înainte, iar bunicul a sărit să-l împingă din fața trenului, însă au fost accidentați mortal amândoi“, au precizat pentru GdS reprezentanții Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova.
Soția lui Nicolae Teodorescu, care a venit imediat după ce a auzit nenorocirea, a povestit că bărbatul a plecat împreună cu nepotul lor să ia apă, însă pe drum au fost uciși de tren. „Au plecat să ia apă și ar fi trecut un tren cu mașini mici, iar nepoțelul a rămas să se uite. Nu am fost să văd, știu și eu ce am auzit. Cică soțul s-a întins să-l ia din fața trenului, dar nu a mai apucat. Am rămas nenorocită“, a spus femeia.
Anchetatorii au mai precizat că trupurile victimelor accidentului feroviar au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei. În urmă cu o lună, mai exact pe 25 august, pe aceeași linie de cale ferată, între stațiile Cernele și Ișalnița, un bărbat a fost ucis de trenul Regio 2080 care circula pe relația Târgu Jiu – Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS