20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAJOFM Mehedinţi organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

AJOFM Mehedinţi organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

În data de 26 septembrie 2014, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, transmite Adevarul.

Bursa locurilor de muncă va avea loc în Drobeta Turnu Severin, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi (CRFPA), strada Serpentina Roşiori. Totodată, în funcţie de locurile de muncă ce vor fi depistate, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă pentru absolvenţi şi la punctele de lucru ale AJOFM Mehedinţi din Orşova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Cujmir.

„În contextual socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul nostru, angajatorii care au locuri de munca vacante sunt rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi „, a declarat Sorin Marinescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Mehedinţi.

La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptaţi să participe atât absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ cît şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS